1.Olagan Genel kongre

HAK BİR SEN

Genel Merkez
HAK-BİR- SEN 1. Olağan Genel Kurulu 3 KASIM 2013 Pazar Günü Üsküdar Yaşam Merkezi Kongre Salonunda Kongreye Erbakan Vakfı Başkani Fatih Erbakan,AKP Eyup Bld.Bşk.Aday Adayı Alaattin Temiz,CHP Bld Bsk Adayı Hızır Yılmaz ’ın yanı sıra diğer Siyasi Part
1.Olagan Genel kongre

Sendikamız yönetim kurulu 11.10.2013 tarihli toplantısında 1. Olağan Genel Kurul'un 03.11.2013 tarihinde,  10:00 - 17:00 saatleri arasında ÜSKÜDAR/Çamlıca Kirazlıtepe Mh. Boğaziçi Yaşam Merkezinde yapılması,  çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı adres ve aynı saatler arasında 10.11.2013 tarihinde yapılmasına karar almıştır.

1. Olağan Genel Kurul'umuza Tüm görevli arkadaşlarımız ve Tüm üyelerimiz davetlidir.

 

GÜNDEM
1. Açılış ve Yoklama
2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
3. Divan Başkanlığının Oluşturulması
4. Açılış Konuşması
5. Protokol Konuşmaları
6. Faaliyet Raporlarının Okunması
7. Zorunlu Organlara Üye Seçimi
8. Dilek ve Temenniler
9. Kapanış

Hak-Bir-Sen 1. Olağan Genel Kurulu Kongresi Yapıldı

A. Tokdemir’in Haberi HAK-BİR-SEN 1. Olağan Genel Kurulu 3 KASIM 2013 Pazar Günü yapıldı. HAK-BİR- SEN 1. Olağan Genel..

 

 

HAK-BİR-SEN 1. Olağan Genel Kurulu 3 KASIM 2013 Pazar Günü yapıldı.

HAK-BİR- SEN 1. Olağan Genel Kurulu 3 KASIM 2013 Pazar Günü Üsküdar Yaşam Merkezi Kongre Salonunda Kongreye Erbakan Vakfı Başkani Fatih Erbakan,AKP Eyup Bld.Bşk.Aday Adayı Alaattin Temiz,CHP Bld Bsk Adayı Hızır Yılmaz ‘ın yanı sıra diğer Siyasi Parti Temsilcileri, Sendika Temsilcileri Sivil Toplum Kuruluşları HAK-BİR-SEN İl ve İlçe Temsilcileri halka acık şekilde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Program açılış ve yoklama Divan Kurulu ve istiklal Marşının okunması Protokol konuşmaları Geçici faaliyet raporunun okunması ve ibrası tahmini bütçe ibrası zorunlu birimlerin seçimi dilek ve temenniler

Daha sonra topluca İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marsinin okunmasından sonra protokol konuşmaları yapıldı.bu meyanda genel başkan Ahmet Berber Divan İl Baskani Yakup Güler Yozgat İl Başkani Mustafa Akyüz Adana İl Başkani Vedat Uşak Akp Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Türkmen Chp Belediye Başkan Aday Adayi Hizir Yılmaz Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Özcan İmanlardan Eyup Zorlu ve Kadir İbrahim Saracbasi son olarak ta Hakbirsen Edirne İl Baskani Müslüm Yılmaz konuşma yaptılar. Daha sonra abdurrahman Taha Çınar tarafından tahmini bütçe okundu. Ve ibra edilerek seçime geçildi.

Kongre Sonunda Kurucu Başkan Ahmet Berber sunduğu liste Başkan Ahmet Berber, Bsk. Yrd. Bayram Yılmaz, Genel Sekreter Ahmet Alay, Teşkilat Başkanı Abdurahman Taha Çınar, Mali Sekreter Eyup Sarı Basin Halkla İlişkiler Hasan Yazıcı, Eğitim ve Sosyal İşler Osman Akinca Yönetime seçildiler.

Kongreye katılan Erbakan Vakfı Başkanı Fatih Erbakan, “İslami kendine şiar edinen sendika bizler için takdire layık bir sendikadır. Merhum Erbakan’dan da örnek veren sendika bu sendikayı yüceltecek olan hakkin ustun tutulması batilin zail olacağı düşüncesinin vurgulanarak yol haritası olarak kuran ve sünnete sarılmaya azmetmiş olmalarıdır.

Erbakan, Sendikanın temel prensiplerine baktığımızda söylenenlerin kendi nefsi için değil kardeşinin mutluluğu için olduğunu ve merhum Necmettin Erbakan’ın görüşleriyle tamamen uyuştuğunu görmekteyiz. Ayni zamanda bu temel ilkeler milli görüş prensiplerimizle bütünlük arz etmektedir.

HAK-BİR-SEN ve bizler bu temel ilkeler doğrultusunda çalışacağız Bu prensiplerinizle şuurlu Müslüman olduğunuzu dünyaya duyurduğunuzu göstermektesiniz.

Fatih Erbakan, İslamiyet sadece namaz tembihat dini değil cihat dini olduğunu bilmeliyiz. Müslüman ülkelerin ezilmesinin en büyük nedeni İslam’ın aslının özünün kavranmamasından cihat dini olduğunun kavranmamasındandır.

Müslüman ülkelerin ezilmesinin en büyük nedeni İslam’ın aslının özünün kavranmamasından cihat dini olduğunun kavranmamasındandır.

Daha sonra Peygamberimiz ve sahabeden örnekler veren Fatih Erbakan bu büyük davada sendika mensuplarına başarılar diledi

Hak Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Berber ise Genel Kurul da konuşmasında; Sendikamız hiçbir zaman haksızlığa boyun eğmemiş hep hak yolda hakkın mücadelesini vermiştir. Bu vesile ile 1. Olağan Genel Kurulunu kutluyor, Sadece ücret sendikacılığı değil aynı zamanda “etkin hizmet ve üretim sendikacılığı” yapmak, Değişen şartlar içerisinde üyelerine çok değişik faydalar sağlamak,Sorunun değil çözümün parçası olmak,Kurumsallığa, ekip ve organizasyon ruhuna inanmak,

Çatışmadan yana değil, diyalogdan yana, ikna yoluyla hareket etmek, Yenilikçi, ama asla geleneklerini reddetmemek, Uzak görüş yeteneğini bireyselliğe dönüştürmemek,

İstişareye açık olmak,Ben ruhuna değil biz ruhuna inanmak,Ekip çalışmasını üstün tutan bir sendika olmak….” dedi

Mevla’m yar ve yardımcımız olsun. Burada bulunan ve emeği geçen herkesi de saygı ve muhabbetle selamlıyorum, dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Kamalak, Eski Adalet Bakani Saadet Genel Bsk Şevket Kazan , Metin Kulunk Akp Istanbul Milletvekili,Mhp Genel Bsk Yrd Mevlut Karakaya ,Mhp Genel Sekreteri Ismet Buyukataman ,Akp cevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da Hak Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Berberi telefonla arayarak kutladı.

Henüz yorum yazılmadı

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum