ADANA Temsilciliğimiz Vedat UŞAK Tarafından Faaliyete Girdi

HAK BİR SEN

Şube Haberleri
Adana Seyhan Nezihe Gül Camii görevlisi Vedat Uşak ve arkadaşları Hak-Bir-Sen Adana İl teşkilatını kurarak, faaliyetlerine başladılar.
ADANA Temsilciliğimiz Vedat UŞAK Tarafından Faaliyete Girdi

Türkiye genelinde köklü bir örgütlenmeye sahip olan, Hak-Bir-Sen Adana’da daha şimdiden büyük ilgi görmeye başladığını, sendikacılık adına yeni bir dinanizm kazandırdıklarını ifade etti. Haksızlığa uğrayanların sendikasını kurduklarını söyleyen Uşak Biz hep yıllardan beri ilkeli, dürüst, temiz ve şeffaf sendikacılık anlayışı içerisinde, haksızlığa uğrayanların sendikası olacağız. Karşılaştığımız kimi haksızlıklar, yerli yabancı gibi ayrımcılıklar, ilkesizler, dürüst ve objektif olmayan hal ve davranışlar bizi yeni bir sendikanın ve oluşumun içine itti. İlçelerdeki teşkilat çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Sendikamıza büyük bir ilgi ve teveccüh var’ dedi.

      Şimdiden hızla çalışmaya başlayan UŞAK; görevlilerimiz bizlerin farklı bir sendika oluğunu ilerlediğimiz günlerde daha da iyi anlayacaklardır.Tahribat için değil tamirat için geldik diyen UŞAK, bizler gönüllere talibiz gösterişe değil dedi.

     Kendisini HAK-BİR-SEN olarak gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve hizmetlerinin her daim aynı şekilde devam edeceğini temenni ediyor rabbim yar ve yardımcısı olsun diyoruz.

Henüz yorum yazılmadı

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum